Logo van Table d'Hôte Teune & Janna
Table d'Hôte Teune & Janna
  • Nederlandse vlag
  • Deutsche Flagge
  • English flag

Van alle gemakken voorzien

Wij verhuren vijf luxe kamers, ze hebben allemaal een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Aan de slaapcomfort is ook gedacht; elke kamer heeft een boxspring van 2,10m bij 1,80m (één kamer heeft een iets kleinere boxspring). Twee van de kamers hebben een balkon, onze meest luxe kamer beschikt over een vrij te gebruiken sauna.

Wij bieden u een gereserveerde en gratis parkeerplaats. Dat is ideaal, aangezien ons huis op loopafstand van het strand ligt en ook erg centraal ten opzichte van andere voorzieningen. Wij lichten dit uit, omdat het sinds april 2021 betaald parkeren is in Zoutelande.

De accommodatie beschikt over Wi-Fi die overal en gratis is te gebruiken. Ook hebben wij een dakterras waar we vrijwel altijd zon hebben.

Wij streven naar een gezellige en gastvrije ervaring. Minstens een keer per week kunt u bij ons 's avonds aanschuiven om met ons menu mee te eten. Dat is het idee van een Table d'Hôte en het verschil met een traditioneel Bed & Breakfast. Ontbijt wordt uiteraard sowieso geserveerd.

Zee met paalhoofd met meeuwen er op Vooraanzicht van het huis Houten bank met kussens en een tafel buiten in de zon
Een van de kamers; opgemaakt bed met handdoeken, interieur en schilderijen Wastafel, douche en toilet op betonnen tegels
Splitfoto van badkamer en kamer Boxspring en sauna
Wastafel, douche en toilet op betonnen tegels Ondergaande zon boven de zee met een paalhoofd Kleurige Portugese tegels
Houten bank met kussens en een tafel buiten in de zon Een van de kamers; opgemaakt bed met handdoeken, interieur en tv Gele stoelbanken en een zwarte salontafel